با حضور ۴۰۰ دانشجو؛

مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی برگزار شد

مراسم پر فیض و معنوی اعتکاف دانشجویی به صورت متمرکز با حضور بیش از ۳۰۰ دانشجوی دختر در مسجد دانشگاه تبریز و ۱۰۰ دانشجوی پسر در مسجد دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی ویژه خواهران در روزهای پنجم لغایت هفتم بهمن ماه ۱۴۰۲ در مسجد دانشگاه تبریز و با حضور پرشور دانشجویان دختر برگزار شد.

تبیین احکام اعتکاف، برگزاری جلسه انس با قرآن کریم، ختم قرآن،ختم صلوات، جلسات آموزش مهارت‌های زندگی و جلسات پرسش و پاسخ دینی، مناجات؛مراسم عید میلاد حضرت علی علیه السلام، مراسم عزاداری وفات حضرت زینب (س) و برگزاری اعمال دعای ام داوود از جمله برنامه های این آئین معنوی بود.

مراسم پر فیض و معنوی اعتکاف دانشجویی از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی برگزار شد.