اعلام نتایج مسابقات بانوان دانشگاه تبریز

نتایج مسابقات کارکنان(بانوان) دانشگاه تبریز، ویژه گرامیداشت روز مادر اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این مسابقات در رشته‌های تیراندازی و والیبال، در دو رده سنی زیر 50 سال و بالای 50 سال  و در دو گروه کارکنان(بانوان) و خانواده کارکنان برگزار شد.

در رشته تیراندازی در رده سنی بالای 50 سال (سوسن احمدی، لعیا سلیمانپور و رقیه حیدری) و در رده سنی زیر 50 سال این رشته (ام‌البنین ایمانی، میترا جعفری و دکتر مهتا اسکندرنژاد) مقام اول تا سوم را به دست آوردند.

در مسابقات والیبال نیز مقام اول به گروه خانواده کارکنان(ربابه نوید، فرزانه حسینی، کبری بذرافشان و لیلا ممی پور) رسید و کارکنان گروه1(فائزه استادی، صفیه محمدخانی، هاجر حاتم زاده، رقیه اسدزاده و سیما مقدم‌نیا) و گروه2 (معصومه قاسمی، صغری حاتم‌زاده، معصومه حضرتی‌اطهر، فرحناز رجبی و سولماز زرداری) توانستند به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را کسب کنند.