دومین همایش دوسالانه بین‌المللی چالش‌های نوین علوم ورزشی در دانشگاه تبریز برگزار می شود

دومین همایش دوسالانه بین‌المللی چالش‌های نوین علوم ورزشی و تندرستی در جاده ابریشم اسفند ماه سال جاری  در دانشگاه تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دومین همایش دوسالانه بین‌المللی چالش‌های نوین علوم ورزشی و تندرستی در جاده ابریشم در محورهای فیزیولوژی و تغذیه ورزشی، مدیریت و جامعه‌شناسی ورزشی، رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی و بیومکانیک ورزشی، آسیب‌شناسی و حرکات اصلاحی برگزار می شود.
آخرین مهلت ثبت نام در همایش و ارسال چکیده مقالات تا 20 بهمن ماه اعلام شده است.
دومین همایش دوسالانه بین‌المللی چالش‌های نوین علوم ورزشی و تندرستی در جاده ابریشم، با هدف گردهم آوردن اعضای علمی، دانشجویان، مدیران اجرایی، ورزشکاران و علاقه‌مندان این حوزه برای هم‌اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی و در جهت حرکت در راستای تأمین نیازهای سلامتی جامعه با تأکید بر علوم ورزشی و توسعه ملی و بین‌المللی توسط دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز با حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی یک ای دو اسفند ماه 1402 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به آدرس  https://srsc.tabrizu.ac.ir/fa  مراجعه نمایند.