قهرمانی تیم فوتسال دختران دانشگاه تبریز

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۶ کد : ۲۱۱۵۷ اخبار

تیم فوتسال دختران دانشگاه تبریز در رقابت های کسب سهمیه منطقه سه ورزش دانشگاه های کشور به مقام قهرمانی رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، تیم فوتسال دختران دانشگاه تبریز در رقابت های کسب سهمیه منطقه سه ورزش دانشگاه های کشور مقام او را بدست آورد.
تیم دانشگاه تبریز در دیدار نهایی با نتیجه پر گل ۱۲ بر ۲ تیم فوتسال دختران دانشگاه ارومیه را شکست داد و جواز حضور در شانزدهمین المپیاد ورزش قهرمانی اصفهان در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد.
کسب این مقام با حضور دانشجویان (مهدیه عباسپور، ندا فکروند، سنا پورمهدی، سحر پورمهدی، سارا استوارآذر، زینب علیپور، آیناز مجیدی، کوثر پورعباس، عسل ملکی، ثمین بنابی و بهاره ویانی) به مربیگری فرناز جنانی و به سرپرستی سما رحیمیان به دست آمده است.
بر پایه همین گزارش؛ این مسابقات به میزبانی دانشگاه تبریز و ارومیه با حضور دانشگاه های (تبریز، ارومیه، محقق اردبیلی، شهید مدنیآذربایجان، مراغه و زنجان) برگزار شد.