حضور دانشگاه تبریز در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

۰۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۸ کد : ۲۱۰۷۱ اخبار

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تبریز با حضور در بخش ملی جشنواره بین المللی حرکت به رقابت با دیگر شرکت کنندگان می پردازند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است و  دانشگاه تبریز با ۶ نفر از دانشجویان به نمایندگی از ۱۰۶ انجمن در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است.
در بخش نمایشگاهی این جشنواره از غرفه دانشگاه تبریز دکتر مخبر دزفولی، رئیس فرهنگستان علوم، دکتر کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدعلی‌نژاد، معاون علمی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر بادپا مدیر کل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بازدید داشتند.
شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت از سوی وزارت علوم و با همکاری دانشگاه شهید بهشتی با هدف ایجاد هم‌افزایی و معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های انجمن‌های علمی با حضور ۷۷ دانشگاه کشور در بخش‌های رقابتی، نمایشگاهی و بین‌الملل تا چهارم دی ماه برگزار می‌شود.