تجلیل از استاد دانشگاه تبریز به عنوان خادم خاک

دکتر محمدرضا نیشابوری، استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به عنوان  خادم خاک انتخاب و از وی با حضور وزیر جهاد کشاورزی تجلیل بعمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در متن لوح سپاس وی که به امضای محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی رسیده، آمده است: حفظ و صیانت از منابع آب و خاک و بهره برداری بهینه از ظرفیت های خدادادی از ملزومات توسعه پایدار و تامین امنیت غذایی کشور می باشد. با توجه به خدمات ارزشمندتان در مدیریت پایدار آب و خاک، انتخاب جنابعالی را بعنوان« خادم خاک» تبریک عرض نموده، انتظار دارد تدوام و تسری دستاوردهای شاخص شما به عنوان الگوی موفق، چراغ راه اندیشمندان بخش کشاورزی و دوستداران محیط زیست قرار گیرد.
خاطر نشان می شود: دکتر محمدرضا نیشابوری، استاد بازنشسته گروه آموزشی علوم و مهندسی خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است. چاپ و انتشار  بیش از150 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه 125 مقاله در  همایش های ملی و بین المللی، ترجمه 1 جلد کتاب، اجرای 12 طرح پژوهشی، ثبت یک اختراع، استاد نمونه شاخه کشاورزی کشور در سال87، خاکشناس نمونه و استاد ممتاز در  چهاردهمین کنگره علوم خاک کشور در سال 94، استاد نمونه دانشگاه تبریز در سال 95، مدیر گروه خاکشناسی، معاون پژوهشی دانشکده، رئیس دانشکده کشاورزی، مدیر پژوهشی دانشگاه تبریز و عضو کمیته تخصصی برنامه ریزی کشاورزی وزرات علوم، از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است. ایشان اسفند 96 به افتخار بازنشستگی نائل آمده اند.