انتصاب کارمند دانشگاه تبریز به عنوان مشاور مدیر کل و مسئول حراست اداره کل استاندارد آذربایجان شرقی

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۷:۴۳ کد : ۲۰۹۹۷ اخبار
طی حکمی از سوی دکتر نعمتی مشاور رئیس سازمان و مدیرکل حراست سازمان ملی استاندارد ایران، علی فرجی به سمت مسئول حراست اداره کل استاندارد استان آذربایجان شرقی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتصاب وی آمده است:
نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت مسئول حراست اداره کل استاندارد استان آذربایجان شرقی منصوب می گردید.
امید است در پناه ایزد منان در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) و تحت زعامت رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت العظمی خامنه ای مد ظله العالی و با استفاده از تجربیات در جهت پیشبرد اهداف مقدس جمهوری اسلامی موفق و موید باشید.
همچنین طی حکم جداگانه ای از سوی دکتر صحرایی مدیرکل اداره کل استاندارد استان آذربایجان شرقی ، علی فرجی به سمت مشاور مدیر کل اداره کل استاندارد استان آذربایجان شرقی نیز منصوب شد.
از سوابق اجرایی و مدیریتی علی فرجی می توان به عضویت در شورای فناوری اطلاعات مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضویت کمیته فنی و مهندسی مدیریت حراست دانشگاه تبریز، نماینده فنی و تام الاختیاردانشگاه تبریز درحوزه امنیت شبکه، ریاست اداره حفاظت فناوری اطلاعات مدیریت حراست دانشگاه تبریز و ریاست اداره خدمات مالی و پشتیبانی دانشکده اقتصاد و مدیریت اشاره کرد.