تجلیل از رئیس دانشگاه تبریز به عنوان رئیس برگزیده و موفق حامی پژوهش و فناوری در کشور

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۲ کد : ۲۰۹۹۰ اخبار تصویری

براساس اعلام ستاد ملی پژوهش و فناوری، دانشگاه تبریز رتبه برگزیده کشوری را در حوزه پژوهش کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر اساس ارزیابی های به عمل آمده توسط ستاد ملی پژوهش و فناوری، دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاه برتر کشور در حوزه حمایت از پژوهش و فناوری انتخاب و از رئیس دانشگاه تجلیل شد.

در جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشوری که امروز سه شنبه 21 آذر ماه در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حال برگزاری است، از دکتر نصراله زاده رئیس دانشگاه تبریز و  و دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری به عنوان رئیس برگزیده و موفق حامی پژوهش و فناوری در کشور تجلیل به عمل آمد.
بر اساس فعالیت های انجام یافته در حوزه حمایت از فعالیت های پژوهشی و فناورانه در سطح دانشگاه و استان، دانشگاه تبریز توانسته است به عنوان دانشگاه برگزیده و موفق در سطح کشور انتخاب شود.