رونمایی از سامانه جستجوی تماس دانشگاه تبریز

از سامانه جستجوی تماس دانشگاه تبریز رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در آئینی با حضور دکتر سیدصمد حسینی، معاون پشتیبانی و توسعه منابع و جمعی از مدیران، از سامانه جستجوی تماس دانشگاه تبریز رونمایی شد.

جواد حقیقیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریزبا اشاره به ویژگی های این سامانه گفت: سامانه جستجوی تماس بر اساس جستجوی تماس با نام یا واحد سازمانی است و تحت وب بودن، قابلیت نصب به صورت اپلیکیشن و همچنین جستجو از طریق گوشی تلفن همراه از جمله ویژگی های این سامانه می باشد.

ویرایش در کمترین زمان و بدون هزینه

مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریز درمورد نحوه استفاده از این سامانه گفت: در دفتر تلفن های قبلی، با جابجایی همکاران واحدهای مختلف امکان ایجاد تغییرات مورد نیاز، محدود، زمان بر و پر هزینه بود.

وی در ادامه افزود: با راه اندازی این سامانه به راحتی، بدون هزینه و در کمترین زمان ممکن می توان هر گونه تغییرات تماس و ویرایش را براساس نام و واحد سازمانی انجام داد.

به گفته وی برای اعمال تغییرات شماره تماس، نماینده های واحدهای مختلف و دانشکده ها امکان ویرایش بر روی سامانه را دارند.

سامانه جستجوی تماس دانشگاه تبریز به نشانی اینترنتی https://tel.tabrizu.ac.ir/search  در دسترس قرار گرفته است.