بررسی ویژگی های یک انجمن علمی-دانشجویی مطلوب در دانشگاه تبریز

کارگاه انجمن علمی-دانشجویی مطلوب برای آشنایی انجمن‌های علمی با ویژگی‌های یک انجمن مطلوب، آیین‌نامه‌های اجرایی و جشنواره‌ها با حضور بیش از صد انجمن علمی برگزار شد.

انجمن علمی دانشجویی مطلوب بستری مناسب برای رشد و شکوفایی استعداد دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در ابتدای این کارگاه، دکتر محسن کوشافر، معاون مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز، یک انجمن علمی دانشجویی مطلوب را به عنوان بستری مناسب برای رشد و شکوفایی استعداد دانشجویان و توانمندسازی آنها در زمینه علم و فناوری توصیف کرد که تلاش می‌کند دانشجویان را برای ورود به دنیای حرفه‌ای آماده کند.

دکتر کوشافر با اظهار رضایت از فعالیت انجمن‌های علمی در دوره قبل برای دوره جدید انجمن‌های علمی آرزوی موفقیت کرد.

نتایج درخشان انجمن‌های علمی دانشگاه تبریز در جشنواره بین‌المللی حرکت

مهندس آرش نوربخش، دبیرکل انجمن‌های علمی دانشگاه تبریز با ارائه گزارشی از عملکرد سال گذشته انجمن‌های علمی به بیان چگونگی فعالیت انجمن‌های علمی و آیین‌نامه جشنواره حرکت پرداخت. نوربخش با اشاره به نتایج درخشان انجمن‌های علمی دانشگاه تبریز در جشنواره بین‌المللی حرکت ابراز امیدواری کرد امسال نیز با همت جمعی انجمن‌های علمی سال موفقی را سپری کنند.

نشریات، زبان گویای فعالیت‌های دانشجویی

مهندس مهدی صاغی عضو کمیته حمایت و نظارت انجمن‌های علمی دانشگاه تبریز با بیان اینکه نشریات زبان گویای فعالیت‌های دانشجویی است، صاحبان نشریه را صاحبان فکر خواند و دانشجویان را تشویق به انتشار نشریه و ساده کردن علوم تخصصی در انجمن‌های علمی کرد.

صاغی توضیحاتی نیز درباره جشنواره‌های نشریاتی و جشنواره ملی تیتر ارائه داد.

ثبت نام در سامانه انجمن‌های علمی وزارت علوم

محمد امین قهرمان‌زاده دیگر عضو کمیته حمایت و نظارت، با اشاره به اینکه همه انجمن های علمی باید در سامانه وزارت علوم ثبت نام کنند، گفت: شرط ارائه گواهی برای فعالیت‌، ثبت این فعالیت‌ها و اقدامات در سامانه است.

قهرمان زاده، سامانه انجمن‌های علمی وزارت علوم، نحوه کار با این سامانه و جزئیات آن را توضیح داد.

پرسش و پاسخ دبیران و اعضای شورای مرکزی انجمن‌های علمی و ارائه نکته نظرات شرکت کنندگان حسن ختام این کارگاه بود.

این کارگاه به همت دفتر مرکزی انجمن‌های علمی در پردیس علم و فناوری دانشگاه تبریز برگزار شد.