برگزاری دوره آموزشی هیات های بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان

کارگاه آموزشی آشنایی با قانون رسیدگی به تخلفات اداری و آیین نامه اجرایی آن ویژه مدیران، معاونان و روسای اداره ها با حضور رئیس گروه نظارت و بازرسی دبیرخانه‌ی هیأت عالی نظارت در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این کارگاه آموزشی بیشتر به منظور آشنایی کارکنان با قانون رسیدگی به تخلفات اداری و آیین نامه اجرایی آن با حضور بیش از 100 نفر برگزار شد.
تبیین موارد مهم قانون و آیین نامه ها و آشنایی شرکت کنندگان با حقوق و تکالیف خود از جمله محورهای اصلی این کارگاه آموزشی بود که با تدریس دکتر محمد سرشار، رئیس گروه نظارت و بازرسی دبیرخانه‌ی هیأت عالی نظارت برگزار گردید.
لازم به ذکر است؛ پیش از این هم نشست هم‌اندیشی هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات اداری با حضور رئیس گروه نظارت و بازرسی دبیرخانه‌ی هیأت عالی نظارت و اعضای هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان برخی از ادارات و سازمان‌های آذربایجان شرقی به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شده بود.