با حضور رئیس گروه نظارت و بازرسی دبیرخانه‌ی هیأت عالی نظارت برگزار شد؛

نشست هم‌اندیشی هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات اداری آذربایجان شرقی

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۸ کد : ۲۰۹۲۰ اخبار

نشست هم‌اندیشی هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات اداری با حضور رئیس گروه نظارت و بازرسی دبیرخانه‌ی هیأت عالی نظارت و اعضای هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان برخی از ادارات و سازمان‌های آذربایجان شرقی به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد سرشار رئیس گروه نظارت و بازرسی دبیرخانه‌ی هیأت عالی نظارت طی سخنانی در این نشست اظهار کرد: کار ما در هیأت عالی و هیأت‌های بدوی، کار شبه قضایی است و به همین دلیل اعضای هیأت‌ها باید به مسائل حقوقی آشنا باشند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری در خصوص نیروی انسانی سخت و دشوار است و ممکن است، اعصای هیأت‌های بدوی باید بخوبی با قانون و مقررات آشنا باشند.

رئیس گروه نظارت و بازرسی دبیرخانه‌ی هیأت عالی در ادامه‌ی این نشست، به سوالات و شبهات حاضرین در جلسه در خصوص ساختار رسیدگی به تخلفات اداری، مصادیق تخلف و مجازات‌ها توضیحاتی ارائه کرد.