ترسیم نقشه راه آینده شغلی نودانشجویان دانشکده حقوق و علوم اجتماعی برگزار شد

آئین ترسیم نقشه راه آینده شغلی نودانشجویان دانشکده حقوق و علوم اجتماعی با حضور رئیس، معاونان و مدیران گروه های آموزشی، مسئولان و اساتید این دانشکده در سالن دکتر کاتوزیان برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر رضا سکوتی نسیمی رئیس دانشکده حقوق و علوم اجتماعی، دکتر ناصر صدیقی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی و دکتر توکل آقایاری هیر معاون پژوهش و فناوری ضمن خیر مقدم به نودانشجویان، در موارد ضروری و مهم از مقررات آموزشی و انضباطی را برای این دانشجویان تشریح نمودند.
در ادامه دکتر ولی دین پرست مدیر گروه تاریخ، دکتر محمد باقر علیزاده اقدم مدیر گروه علوم اجتماعی، دکتر جواد علیپور مدیر گروه سیاسی و دکتر حسین فخر مدیر گروه حقوق به معرفی گروه های آموزشی و رشته های این دانشکده پرداختند.
در پایان این آئین، دکتر عادل ابراهیم پور مشاور فرهنگی و رقیه قاسمی  رئیس اداره آموزش دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشجویان را با مباحث و نکات آموزشی و فرهنگی آشنا کردند.