معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد:

اجرای طرح جامع حمایت از پژوهش های دانشجویی برای نخستین بار در دانشگاه تبریز

۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۵ کد : ۲۰۹۰۲ اخبار تصویری

با راه اندازی واحد پژوهش دانشجویی در مدیریت امور پژوهشی دانشگاه تبریز، طرح جامع حمایت از پژوهش های دانشجویی برای اولین بار در این دانشگاه اجرا می شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با اعلام این خبر افزود: همزمان با هفته پژوهش و فناوری و به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو، طرح حمایت از پژوهش های دانشجویی برای اولین بار در دانشگاه تبریز به اجرا در آمده و هدف از اجرای آن، تقویت روحیه کار تیمی، استفاده بهینه از اوقات فراغت دانشجویان، ارتقای سطح پژوهش دانشجویی، ایجاد مشوق های مالی برای پژوهش های دانشجویی و ... است.
دکتر جلال شیری در ادامه با بیان اینکه این طرح مزین به نام شهدای عزیز ۲۷ دیماه دانشگاه تبریز است افزود: امید است با تلاش دانشجویان عزیز و حمایت هایی که در این راستا از دانشجویان به عمل خواهد آمد؛ شاهد توسعه بیش از پیش سطح کمی و کیفی پژوهش های دانشجویی باشیم.

کمیته تحقیقاتی دانشجویی/ کلیک کنید