درخشش بانوان دوومیدانی ناشنوایان ایران با حضور استاد دانشگاه تبریز به عنوان سرمربی

بانوان ورزشکاران ایران در مسابقات دوومیدانی قهرمانی ناشنوایان آسیا – اقیانوسیه با سرمربیگری عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به مقام قهرمانی رسیدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بانوان ناشنوای ورزشکار ایران در مسابقات دوومیدانی قهرمانی ناشنوایان آسیا – اقیانوسیه با سرمربیگری دکتر شیرین یزدانی، عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز با کسب ۷ نشان طلا، ۱۱ نقره و ۸ برنز عنوان قهرمانی را کسب کردند.
در نخستین دوره مسابقات دوومیدانی ناشنوایان آسیا - اقیانوسیه که به مدت ۲ روز با حضور ورزشکارانی از ایران، ژاپن، عراق، قزاقستان، قرقیزستان، کویت و مالزی به میزبانی کشورمان در تهران برگزار شد، در بخش مردان هم، تیم ایران با کسب ۶ نشان طلا، ۸ نقره و ۱۴ برنز به عنوان نایب قهرمانی مسابقات دست یافت.