رویداد «دانشگاه و درهای باز» در دانشگاه تبریز/ سه شنبه ۱۴ آذر۱۴۰۲

به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری، رویداد «دانشگاه و درهای باز» در دانشگاه تبریز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ این رویداد در راستای رسالت اجتماعی دانشگاه و با هدف آشنایی با امکانات علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی آن با مشارکت واحدهای مختلف دانشگاه تبریز برنامه ریزی شده است.

بر همین اساس روز سه شنبه 14 آذرماه 1402  برای حضور و بازدید علاقمندان از بخشهای مختلف دانشگاه تبریز با عنوان«دانشگاه و درهای باز» در نظر گرفته شده است.
این برنامه از جمله برنامه های هفته پژوهش در دانشگاه تبریز است که عموم مردم (با معرفی و هماهنگی از طرف سازمان ها و نهادهای مختلف) می توانند در طول این روز از بخش های مختلف دانشگاه تبریز بازدید بعمل بیاورند.
هفته پژوهش و فناوری سال 1402 با محوریت پژوهش و فناوری ، پیشران رشد تولید و مهار تورم از 19 الی 25 آذرماه برگزار می شود.