حضور رئیس دانشگاه تبریز در سامانه ارتباطات مردمی(سامد)

۰۶ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۸ کد : ۲۰۸۲۶ اخبار

رئیس دانشگاه تبریز با حضور در استانداری آذربایجان شرقی از طریق سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت موسوم به «سامد» به درخواست های مردمی پاسخ داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صفر نصراله‌زاده، رئیس دانشگاه تبریز به منظور تعامل بیشتر با مردم و پاسخگویی به درخواست ها و مشکلات آنان با حضور در استانداری آذربایجان شرقی از طریق سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت موسوم به «سامد» در جریان سوالات تلفنی جمعی از شهروندان در مورد مسائل مختلف دانشگاهی و آموزشی قرار گرفت و راهنمایی‌ها و دستورات لازم را به مدیران مجموعه دانشگاهی برای رفع مسائل و مکشلات مختلف ارائه نمود.
لازم به ذکر است، این سامانه در راستای تسهیل ارتباط مستقیم بین مردم و دولت طراحی شده و هر هفته یکی از مدیران دستگاه های دولتی در این سامانه به منظور پاسخگویی به مشکلات مردمی حضور پیدا می کنند.
یادآور می شود: سامد، سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت است که شهروندان می توانند از طریق شماره تلفن111  مسایل، مشکلات و درخواست های خود را به گوش مدیران و مسئولان برسانند و از طریق کد رهگیری دریافت شده آنها را پیگیری کنند.