انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران

طی حکمی از سوی دکتر حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی دکتر جعفر رازقی، عضو هیات علمی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز به عنوان سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر جعفر رازقی، دانشیار دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز و فارغ التحصیل رشته بیولوژی مولکولی و بیوتکنولوژی از دانشگاه LMU مونیخ آلمان است.
چاپ ۳۲ مقاله در ژورنال های معتبر بین المللی و علمی پژوهشی داخلی، تالیف و ترجمه ۳ کتاب در حوزه زیست شناسی سلولی مولکولی و زیست فناوری،  شرکت در کنفرانس های علمی در کشورهای ، ایران ، آلمان و هندوستان و ارائه حدود ۲۱ مقاله، مجری و همکاری در ۶ پروژه تحقیقاتی ملی و بین المللی و نیمه صنعتی، تدریس در مقاطع کارشناسی کارشناسی ارشد و دکتری در دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز از جمله سوابق علمی و تحقیقاتی سرپرست جدید مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران است.
مدیر کل امور دانشجویان بین الملل سازمان دانشجویان وزارت علوم، مسوول بسیج اساتید دانشگاه تبریز، مسوول مرکز هدایت و حمایت زیست فناوری سازمان بسیج علمی پژوهشی، مدیر امور فرهنگی دانشگاه تبریز، مدیر گروه زیست شناسی گیاهی، سلولی و مولکولی دانشگاه تبریز، عضویت در گروه مشاوران جوان استاندار آذربایجان شرقی،  عضویت در انجمن‌های ژنتیک و زیست شناسی  ایران از جمله سوابق اجرایی و فعالیت های اجتماعی این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز است.
لازم به ذکر است؛ رئیس جهاددانشگاهی همچنین طی نامه‌ای جداگانه‌ای از خدمات دکتر رضا آذربایجانی که پیش از این، ریاست این مرکز را بر عهده داشت، قدردانی کرد.