کسب تندیس زرین استان برتر برای برگزاری طرح ملی مهرواره ای برای ایران

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۹ کد : ۲۰۷۶۱ اخبار

در اولین گردهمایی مراکز خیریه و گروه های جهادی برتر دانشگاهی سراسر کشور گروه کارمندی دانشگاه تبریز، موفق به کسب تندیس زرین استان برتر در این طرح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، آیین اختتامیه گردهمایی مراکز خیریه و گروه‌های جهادی برتر دانشگاهی سراسر کشور با نام «برای ایران»  با حضور دکتر محمد باقر قالبیاف، رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ‌ها در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

گروه های جهادی و خیریه از ۲۹ استان با بیش از ۸۰۰ مرکز در کشور در این رویداد شرکت کردند که در پایان از گروه‌ها و دبیران استان‌های برتر در برگزاری مهرواره «برای ایران» تقدیر به عمل آمد.
بر این اساس، گروه جهادی «ققنوس آذربایجان» با مدیریت جواد ابراهیم زاده از دانشگاه تبریز و مرکز خیریه «افق مهربانی»  با مدیریت حسن هاتف موفق به کسب تندیس زرین استان برتر شدند.
لازم به ذکر است؛ در طرح ملی مهرواره ای برای ایران استان آذربایجان شرقی به عنوان یکی از استان های برتر انتخاب شد.

لینک دانلود فایل