برگزاری طرح همکلاسی در دانشگاه تبریز

طرح جمع آوری کتاب های درسی دانشجویان با عنوان طرح همکلاسی در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: بیش از  4 هزار  و 350 جلد کتاب درسی و غیر درسی به مناطق محروم استان توسط دانشگاهیان دانشگاه تبریز جمع آوری و ارسال شد.
وی افزود: این طرح با هدف ایجاد همدلی، افزایش تعامل و همیاری و کمک به ارتقای سطح آموزشی دانش آموزان مناطق محروم و کم بضاعت و تمرین کارهای بشردوستانه در بین دانشجویان برگزار شد.
به گفته وی، در این طرح، کتاب های درسی و کمک درسی دانشگاهیان جمع آوری شده و پس از تقسیم بندی، جهت توزیع به شهرستان های دیگر ارسال گردید.
شایان ذکر است: اهداء کتاب های درسی، کمک درسی، CD های آموزشی، نرم افزارهای درسی و جزوه های آموزشی در تمام رشته های درسی دبیرستان، از جمله اقلام این طرح است.
اضافه می نماید: این طرح هر ساله توسط کانون آینه دانشگاه تبریز برگزار می گردد.