برگزاری یازدهمین نمایشگاه نوآوری رینوتکس در تبریز/ مهلت ثبت نام ۳۰ آبان

یازدهمین نمایشگاه نوآوری رینوتکس از 14 الی 17 آذرماه سال جاری در نمایشگاه بین‌المللی تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز،  نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در راستای بهبود فضای کسب و کار دانش بنیان و با رویکرد توسعه و تجاری سازی فناوری سالانه در تبریز برگزار می شود.
مهلت ثبت نام در این نمایشگاه 30 آبان ماه اعلام شده است و دانشگاهیان دانشگاه تبریز برای شرکت در این نمایشگاه و همچنین استفاده از تخفیف ثبت‌نام دانشگاهی در این رویداد فناورانه می توانند با آقای عباسعلیزاده، نماینده پردیس علم و فناوری دانشگاه به شماره تلفن داخلی 2994 تماس حاصل نمایند.
رینوتکس 2023 امسال در 12 زون تخصصی- کاربردی در بخش‌های ایده‌های فناورانه، توسعه و تجاری‌سازی، فروش محصولات فناورانه و دانش‌بنیان، نیازمندی‌های فناورانه و خدمات تجاری‌سازی و مشاوره از تاریخ 14 الی 17 آذرماه در نمایشگاه بین‌المللی تبریز برگزار خواهد شد.