مدیریت اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار می کند:

اردوی دانشجویان فعال فرهنگی و اجتماعی

در ادامه سلسله اردوهای دانشجویی مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز اردوی تفریحی و سیاحتی ویژه دانشجویان فعال فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، اردوی تفریحی و سیاحتی مشکین شهر با هدف ایجاد نشاط اجتماعی و تقویت روحیه دانشجویی و مشارکت اجتماعی و فرهنگی در روزهای پنجشنبه 11 آبان ویژه برادران و جمعه 12 آبان ماه ویژه خواهران برگزار خواهد شد.

در طول برگزاری این اردو علاوه بر شناسایی استعدادهای فرهنگی و اجتماعی دانشجویان، نسبت به جذب و استفاده از توانمندی‌های آن‌ها در فعالیت‌های مرتبط با انجمن‌های علمی دانشجویی و کانون‌های فرهنگی و اجتماعی، اقدام می شود.

شایان ذکر است: در ادامه اردوهای مدیریت اجتماعی دانشگاه، این اردو با حضور 90 نفر از دانشجویان برگزار می شود و اردوی ویژه نودانشجویان، از برنامه های آتی این مدیریت است.

اضافه می نماید: در حال حاضر، 106 انجمن علمی دانشجویی و 20 کانون فرهنگی و اجتماعی در این مدیریت مشغول فعالیت هستند.