داوری مسابقات قرآن در کشور هند توسط دانشجوی دانشگاه تبریز

مسابقات قرآن در کشور هند با حضور و داوری رسول آزمایش، دانشجوی مقطع دکتری فیزیک حالت جامد دانشگاه تبریز و حافظ کل قرآن کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رسول آزمایش به همراه حامد ولیزاده، قاری بین المللی قرآن کریم در این مسابقات که از طرف شورای عالی قرآن و با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، حضور داشت.
برپایی کارگاه خوشنویسی توسط این دانشجوی دانشگاه تبریز برای علاقمندان هندی از دیگر برنامه های اجرا شده توسط این دانشجوی دانشگاه تبریز با همکاری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کشور هند بود.
رسول آزمایش، دانشجوی دوره دکتری دانشگاه تبریز و استاد قرآن پیش از این نیز کسب چندین مقام برتر در مسابقات بین‌المللی کشورهای مصر، عربستان، امارات، مسابقات سراسری جمهوری اسلامی ایران و جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان را در کارنامه خود دارد.