با معرفی تیم های برتر؛

جشنواره فرهنگی ورزشی صامدون به کار خود پایان داد

۰۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۹ کد : ۲۰۶۰۹ اخبار

آئین اختتامیه جشنواره فرهنگی ورزشی صامدون با حضور حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر موسی رضائی معاون دانشجویی، دکتر خدادادی مدیری تربیت بدنی و دکتر طاهری مدیر امور فرهنگی دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در پایان این مسابقات، در رشته فوتسال، تیم های دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه تبریز و دانشگاه آزاد اسلامی به ترتیب به مقام های اول تا سوم دست یافتند.
 بر اساس این گزارش، رقابت‌های جشنواره فرهنگی ورزشی تحت عنوان« صامدون» ویژه دانشجویان بین المللی دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی برای بزرگداشت کنگره ده هزار شهید استان با شرکت ۶۰ نفر  در دانشگاه تبریز برگزار شد.
در این جشنواره فرهنگی ورزشی که با همکاری مدیریت فرهنگی و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریز برگزار شد، دانشجویانی از دانشگاه های تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، علوم پزشکی تبریز و جامعة المصطفی شرکت داشتند.
اعلام همبستگی با مردم مظلوم غزه
در پایان این آئین، دانشجویان بین المللی شرکت کننده  در جشنواره فرهنگی ورزشی صامدون همبستگی خود را با مردم مظلوم غزه اعلام نمودند.