اولین همایش استانی کارآفرینی و هدایت شغلی در دانشگاه تبریز/دوشنبه ۲۲ آبان/ ساعت ۹ صبح/ تالار وحدت

زمان و مکان برگزاری همایش: دوشنبه ۲۲ آبان ماه ۱۴۰۲ ساعت ۹ صبح تالار وحدت دانشگاه تبریز

اولین همایش استانی کارآفرینی و هدایت شغلی و به همراه برگزاری کارگاه آموزشی و مسابقه چالش ارائه یک دقیقه ای ایده 22 آبان ماه سال جاری در دانشگاه تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی اولین همایش استانی کارآفرینی و هدایت شغلی و به همراه برگزاری کارگاه آموزشی و مسابقه چالش ارائه یک دقیقه ای ایده در دانشگاه تبریز برگزار می شود.
ارتباط دانشگاه و صنعت و تاثیر آن در توسعه کارآفرینی، تشخیص فرصت های کارآفرینی و مشاغل نوین، کارآفرینی در دوران هوش مصنوعی، نقش آموزش های مهارتی در توسعه کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی از جمله محورهای این همایش اعلام شده است.
اجرای پنل تخصصی با حضور کارآفرینان برتر استان، معرفی استارتاپ های برتر استان، برپایی نمایشگاه و پنل تخصصی و اهدای جوایز به ایده های برتر از دیگر برنامه های این همایش اعلام شده است.
اولین همایش استانی کارآفرینی و هدایت شغلی و به همراه برگزاری کارگاه آموزشی و مسابقه چالش ارائه یک دقیقه ای ایده توسط مدیریت امور فناوری دانشگاه تبریز برگزار می شود.