انتصاب دکتر یونس برزگر به عنوان مدیر جدید منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه تبریز

۳۰ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۱ کد : ۲۰۵۸۷ اخبار

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز، دکتر یونس برزگر به سمت مدیر منابع انسانی و پشتیبانی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتصاب وی آمده است: نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجربیات ارزنده جنابعالی؛ به موجب این ابلاغیه  به عنوان« سرپرست مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی» دانشگاه تعیین می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از تجارب ارزشمند صاحب نظران و جلب مشارکت همکاران محترم، در حسن انجام مسئولیت خطیر موفق و موید باشید.

از سوابق اجرایی و مدیریتی دکتر یونس برزگر می توان به مدیریت هسته گزینش دانشگاه تبریز، دبیر منطقه سه گزینش کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ریاست دبیرخانه هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه تبریز، عضویت در گروه تحقیق کمیته جذب اعضای هیات علمی دانشگاه، معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان، مدیریت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان، عضویت در هیات اندیشه ورز سازمان بسیج کارمندی سپاه عاشورا، مسئول بسیج کارکنان شهدای دانشگاه تبریز، عضویت در شورای فرهنگی دانشگاه، عضویت در هیات منصفه رسیدگی به تخلفات تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان اشاره کرد.

چاپ و ارائه هشت مقاله علمی پژوهشی در مجلات و کنفرانس‌های داخلی، ملی و بین المللی در زمینه سلولهای بنیادی، میکروبیولوژی مواد غذایی، بیماریهای زئونوز، مشارکت در اجرای ۵ طرح تحقیقاتی در زمینه های استفاده از تکنولوژی cold plasma در کاهش آلودگی‌های میکروبی مواد غذایی، باقیمانده‌های آنتی بیوتیکی مواد غذایی و ... از جمله فعالیت های علمی دکتر برزگر است.

لازم به ذکر است؛ پیش از این دکتر صمد رحیمی اقدم، این مسئولیت را بر عهده داشت.