سومین دوره مصاحبه متقاضیان بورسیه های دانش در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۷ کد : ۲۰۵۸۲ اخبار

مصاحبه تکمیل ظرفیت متقاضیان بورسیه های دانش با شرکت ۲۰نفر داوطلب در دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتردانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر امین رضایی اکبریه، رئیس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: ۲۰نفر داوطلب شرکت کننده از استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان هستند که جهت تکمیل ظرفیت در این دوره از مصاحبه شرکت کردند.
وی افزود:  این دوره مصاحبه متقاضیان بورسیه های دانش با شرکت ۷ نفر پسر و ۱۳نفر دختر برگزار شد.
به گفته وی پیش از این نیز مصاحبه متقاضیان بورسیه های دانش با شرکت ۱۳۶داوطلب به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شده بود.
لازم به ذکر است؛ رشته های مورد حمایت بورس دانش، شامل رشته های اولویت دار کشور است و هدف از این بورس بلاعوض، تشویق و هدایت استعدادهای برتر نظام آموزشی کشور به سمت رشته های دارای اولویت (براساس اسناد فرادستی) در حوزه های علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، سلامت و هنر می باشد. این بورس برای ادامه تحصیل در دانشگاه های برگزیده در نظر گرفته شده و بورسیه در حین تحصیل از تسهیلاتی نظیر کمک هزینه ماهیانه استفاده می نماید و در مقاطع بعدی در صورت حفظ شایستگی لازم، در اولویت دریافت بورس خواهد بود.