آغاز رقابت‌های جشنواره فرهنگی ورزشی دانشجویان بین المللی دانشگاه های استان در دانشگاه تبریز

رقابت‌های جشنواره فرهنگی ورزشی تحت عنوان« صامدون» ویژه دانشجویان غیرایرانی دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی برای بزرگداشت کنگره ده هزار شهید استان آذربایجانشرقی به میزبانی دانشگاه تبریز آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رقابت‌های جشنواره فرهنگی ورزشی تحت عنوان« صامدون» ویژه دانشجویان غیرایرانی دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی برای بزرگداشت کنگره ده هزار شهید استان روز گذشته با شرکت 60 نفر در سه رشته شطرنج، فوتسال و تنیس روی میز در ژیمنازیوم دانشگاه تبریز آغاز شده است.
این جشنواره فرهنگی ورزشی با همکاری مدیریت فرهنگی و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریز با شرکت دانشجویانی از دانشگاه های تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، علوم پزشکی تبریز و جامعة المصطفی از 24 مهرماه الی 2 آبان به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می شود.