مشارکت مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه تبریز در برگزاری آئین بزرگداشت حافظ

۱۸ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۴ کد : ۲۰۵۰۷ اخبار

در آستانه بیستم مهرماه و همزمان با روز بزرگداشت حافظ، نشست‌ تخصصی تاثیر حافظ بر شعر ایران با مشارکت مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر محمد طاهری خسروشاهی؛ مسئول مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه تبریز به عنوان دبیر علمی این نشست با اعلام این خبر گفت: نشست‌ تخصصی تاثیر حافظ بر شعر ایران با مشارکت جمعی از نهادهای فرهنگی استان از جمله دانشگاه تبریز برگزار می شود.
وی در ادامه افزود: در این نشست علمی و پژوهشی، دکتر احمد فرشبافیان؛ عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی و رئیس اندیشکده مطالعات راهبردی قفقاز و آسیای میانه دانشگاه تبریز با موضوع تبیین دیدگاه های شهید مطهری و حضرت آیت الله خامنه ای درباره حافظ و دکتر محمد خاکپور؛ دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تبریز با موضوع کارنامه حافظ پژوهی سخنرانی خواهند کرد.
این نشست ساعت 16 روز چهارشنبه نوزدهم مهر ماه در خانه فرهنگ تبریز برگزار خواهد شد. و شرکت در آن برای عموم آزاد است.