برگزاری اردوی سیاحتی ویژه انجمن های علمی و کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز

۱۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۳ کد : ۲۰۴۷۶ اخبار

اردوی یک روزه سیاحتی جلفا ویژه انجمن های علمی و کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت الاسلام والمسلمین احمد حمیدی با اعلام این خبر گفت: اردوی سیاحتی جلفا در راستای ایحاد نشاط و همدلی، تعامل بین مجموعه و ایجاد ارتباط موثر با حضور 43 نفر از فعالان فرهنگی و اجتماعی انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار شد.
مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز افزود: بازدید از آسیاب خرابه جلفا و پل آهنی جلفا و ادای احترام به سه مرزبان ایرانی که در سوم شهریور 1320 پس از مقاومت دلیرانه مقابل اشغالگران به شهادت رسیدند و پیکرشان در کنار همین پل به خاک سپرده شد، از جمله برنامه های این اردو بود.

این اردو به همت مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز در روز پنجشنبه 13 مهرماه سال 1402 برگزار شد.