برگزاری سومین نشست هماهنگی کمیته دانشگاهی کنگره ۱۰ هزار شهید استان در دانشگاه تبریز

سومین نشست کمیته دانشگاهی کنگره ۱۰ هزار شهید استان آذربایجان‌شرقی به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌تبریز، این نشست با حضور دکتر صفر نصراله‌زاده، رئیس دانشگاه تبریز، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین محمد انوری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، سـرهنگ الیاس گل محمد زاده، جانشـین فرمانده سـپاه عاشـورا و معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های استان در دانشگاه تبریز برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این نشست مسئولان کمیته‌ها و معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های استان با ارائه گزارشی از امور مربوط به حوزه های خود، به ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خود در برگزاری هر چه‌بهتر این کنگره ارائه کردند.

برنامه های مختلف در نظر گرفته شده برای این کنگره تحت عنوان ۱۰ اقدام انقلابی و جهادی از اوایل مهرماه تا اواخر آبان ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد که ازجمله این برنامه‌ها می‌توان به برگزاری جشنواره فرهنگی خط سرخ عاشورایی، محفل شعر نخل سرافراز، جشنواره ورزشی فرهنگی صامدون (ویژه دانشجویان غیر ایرانی)، چاپ ۲ جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس، طراحی و نصب تابلو کتیبه‌های شهدایی و فضاسازی‌های محیطی، تولیدات چندرسانه‌ای با موضوع شهدا، تولید تئاتر صحنه‌ای (با ستاره‌ها) ویژه سرداران شهید استان، حمایت مالی از پایان‌نامه‌های دفاع مقدس (نشر ایثار) و دیدار از خانواده‌های محترم شهدا اشاره کرد.

یادآور می‌شود: دبیرخانه اجرایی کمیته دانشگاهیان کنگره شهدای استان آذربایجان‌شرقی در مدیریت امور فرهنگی دانشگاه تبریز مستقر است که با برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته اقدامات مختلفی برای گرامیداشت یاد و نام شهدای والامقام انقلاب اسلامی و ۸ سال دفاع مقدس در حال انجام است.