انتشار کتاب اربعین نگاری در دانشگاه تبریز

کتاب اربعین نگاری در دانشگاه تبریز منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، کتاب «اربعین نگاری؛ با نگاهی به پیاده روی اربعین و بر اساس یادداشت‌های مردم نگارانه» توسط سعید مبیّن شهیر تالیف شده و دکتر محمدباقر بهادری ویراستاری این اثر را انجام داده است.

کتاب اربعین نگاری دربردارنده یادداشت‌های مردم نگارانه است که به صورت موضوعی طبقه‌بندی شده و به شیوا‌ترین و ساده‌ترین  شکل ممکن که برای همه قابل فهم باشد به زیور طبع آراسته شده است.
آیین رونمایی از این کتاب روز سه شنبه مورخ ۲۱ شهریور ۱۴۰۲ در هفتمین کنگره‌ی بین المللی ادبیات عاشورایی دانشگاه تبریز با حضور مسئولان استانی و میهمانانی از سایر کشورها در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، کتاب اربعین نگاری به همت مدیریت امور فرهنگی، توسط انتشارات دانشگاه تبریز در ۳۰۰ صفحه  به چاپ رسیده است.