دومین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران

۱۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۵ کد : ۲۰۲۴۷ اخبار

دومین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران آبان ماه سالجاری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دومین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران با حضور دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی وزارتین علوم و بهداشت، مؤسسات جذب دانشجویان خارجی، شرکت‌های دانش‌بنیان، نمایندگان اقوام ایران و سایر کشورهای جهان و با حضور مسئولین کشوری ۲۳ تا ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) تهران به همت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این نمایشگاه، شناسایی جاذبه‌های تحصیل در ایران با رویکرد افزایش جذب دانشجویان خارجی خواهد بود و دانشگاه تبریز نیز که سال قبل رتبه برتر دانشگاه‌های کشور در بخشهای مختلف مرتبط با جذب دانشجویان خارجی را بدست اورده ، در برگزاری این رویداد بزرگ بین‌المللی با حداکثر توان مشارکت خواهد نمود.

علاقمندان می تواندد برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت نمایشگاه به آدرس fa.ifsi-expo.ir مراجعه کنند.