بازی دوستانه بین تیم های فوتسال کارکنان دانشگاه تبریز و کارکنان دانشگاه اردبیل

بازی دوستانه بین تیم های فوتسال کارکنان دانشگاه تبریز و کارکنان دانشگاه اردبیل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این مسابقه در چارچوب تفاهم نامه صورت گرفته با دانشگاه های منطقه 3 کشوری مسابقه دوستانه فوتسال بین تیم های فوتسال کارکنان دانشگاه تبریز و کارکنان دانشگاه اردبیل برگزار گردید.
در پایان این مسابقه تیم دانشگاه تبریز با نتیجه 3 بر1 به برتری رسید.

تیم دانشگاه تبریز با بازی بازیکنان(رسول محمدزاده، امیر توکلی، مهدی حسین پور، اسماعیل سهرابی، امید فرشکار، سجاد فکری، امید عبدالهی، ابوالفضل فائزی، فرامرز شوکتی و مهدی مظلومی) به سرمربی گری کامران خان ماکو و با مربی گری اصغر معصومی و فرهاد قادری فر و با سرپرستی رحیم خلیلی فائزی  به این نتیجه دست یافته است.
 لازم به ذکر است؛ این مسابقه بیشتر با هدف ایجاد فضای دوستی و صمیمیت بین همکارای دانشگاه های منطقه صورت گرفته است.
یادآور می شود: این برنامه در طول سال با سایر دانشگاه ها منطقه در سایر رشته های ورزشی ادامه خواهد داشت.