صعود تیم کوهنوردی دانشگاه تبریز به قله ۵۶۱۰ متری دماوند

۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۱ کد : ۲۰۱۶۸ اخبار

جمعی از اعضای باشگاه کوهنوردی دانشگاه تبریز موفق به صعود قله 5610 متری دماوند شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، یک تیم توانمند ۹ نفره از اعضای باشگاه کوهنوردی دانشگاه تبریز موفق به صعود قله دماوند( بام ایران)، شدند.

این برنامه صعود با حمایت مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی، از ۱۷ تا ۲۱ مرداد ماه، با شرکت کوهنوردان دانشگاه تبریز به سرپرستی رضا سلمانی لیواری برگزار شد.

باشگاه کوهنوردی دانشگاه تبریز از اساتید وکارکنان علاقه مند به کوهنوردی تشکیل شده و حدود 30  سال است که سالیانه حداقل 25 برنامه داخل و  خارج از استان  با برنامه ریزی منظم اجرا می کند. این باشگاه تاکنون پنج صعود به قله دماوند، بیش از 10 صعود به سبلان، یک صعود به قله آرارات در کشور ترکیه و فتح بسیاری از قلل مشهور و مرتفع ایران داشته است.

یادآور می شود؛ باشگاه کوهنوردی دانشگاه تبریز در سال ۱۳۷۳ تاسیس شده و هم اکنون ۷۳ نفر عضو فعال دارد که از این تعداد ۸ نفر خانم هستند.