انتخاب دانشجوی دانشگاه تبریز، به عنوان عضو هیئت داوران جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان

۰۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۵ کد : ۲۰۰۹۴ اخبار

دانشجوی دانشگاه تبریز، به عنوان عضو هیئت داوران سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رسول آزمایش، دانشجوی مقطع دکتری فیزیک گرایش حالت جامد دانشگاه تبریز به عنوان عضو هیئت داوران در سی و هفتمین جشنواره ملی دانشجویان سراسر کشور انتخاب شد.
این حافظ کل قرآن و صاحب اجازه قرائات حفص و ورش، پیشتر به عنوان متسابق در ۳ دوره از مسابقات بین المللی قرآن کریم و ۸ دوره از مسابقات سراسری قرآن کریم در رشته حفظ موفق به کسب مقام‌های برتر گردیده است که می توان به کسب رتبه دوم مسابقات بین المللی کشور مصر، رتبه اول مسابقات سراسری اوقاف و همچنین رتبه اول جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان بعنوان نماینده دانشگاه تبریز اشاره کرد.
دارای مدرک درجه یک داوری حفظ و سابقه داوری در چندین مسابقات کشوری از جمله مسابقات سراسری اوقاف از دیگر سوابق این حافظ قرآن است.
لازم به ذکر است؛ سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور به میزبانی دانشگاه فرهنگیان از ۱۵ الی ۱۹ مردادماه در ارومیه برگزار می شود.