اخذ فلوشیپ تحقیقاتی از بنیاد معتبر الکساندر فون هومبولت توسط استاد دانشگاه تبریز

۰۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۵ کد : ۲۰۰۸۷ اخبار

دکتر مسعود رنجبرنیا، دانشیار گروه ژئوتکنیک دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز موفق به اخذ فلوشیپ تحقیقاتی از بنیاد الکساندر فون هومبولت، بعنوان معتبرترین بنیاد تحقیقاتی کشور آلمان، تحت برنامه "فلوشیپ تحقیقاتی جورج فورستر برای محققین برجسته" شد.
فلوشیپ تحقیقاتی شامل طرح تحقیقاتی مشترک دکتر مسعود رنجبرنیا با عنوان " مطالعه لرزه ای تونلهای شهری با پوشش سگمنتی تحت زلزله - اندرکنش خاک با رفتار غیرخطی و پوشش انعطاف پذیر" با همکاری محققین دانشگاه کیل آلمان انجام خواهد یافت. این طرح که مدت انجام آن یک و نیم سال پیش‌بینی شده است، در بنیاد الکساندر فون هومبولت تصویب و به‌طور کامل توسط این موسسه تحت حمایت مالی قرار گرفته است. محققین این طرح، ضمن مدلسازی تونل¬های شهری نزدیک گسل در برابر زلزله، به‌دنبال اصلاح یکی از مدل¬های سطح مرزی موجود برای شبیه سازی دقیق¬تر رفتار لرزه ای خاک خواهند بود.
بنیاد الکساندر فون هومبولت که توسط جمهوری فدرال آلمان تأسیس شده است، به‌دنبال ترویج همکاری‌های علمی بین‌المللی بین دانشمندان فاخر از سراسر جهان و دانشمندان آلمانی است.