کارگاه آموزشی آشنایی با دنیای زیرمیکروسکوپ در دانشگاه تبریز برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با دنیای زیر میکروسکوپ ویژه فرزندان اعضای هیات علمی و کارکنان در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، کارگاه آموزشی آشنایی با دنیای زیر میکروسکوپ (گیاهان) در روزهای ۲۶ و ۲۸ تیرماه با شرکت ۱۰۰ نفر از فرزندان دانشگاه توسط استاد مجرب واحد تعلیم و تربیت بسیج کارکنان شهدای دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که در باغ گیاه‌شناسی و دانشکده علوم طبیعی این دانشگاه برگزار شد، کودکان ضمن آشنایی با انواع گیاهان در طبیعت با جمع‌آوری گیاهان برای مشاهده ساختار زیر میکروسکوپی در دانشکده علوم طبیعی حضور یافتند.

بر همین اساس، شرکت‌کنندگان با حضور در آزمایشگاه مربوطه ضمن آشنایی با میکروسکوپ، در جریان ساختار گیاهان، جلبک‌ها و دانه‌های تک‌سلولی در زیر میکروسکوپ قرار گرفتند.