آغاز برگزاری آزمون عملی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی به میزبانی دانشگاه تبریز

آزمون عملی متمرکز رشته تربیت‌بدنی و علوم ورزشی سال ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ استان آذربایجان شرقی با شرکت و حضور ۱۹۹۷ داوطلب از امروز به مدت چهار روز به میزبانی دانشگاه تبریز آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر مصطفی خانی، نماینده تام‌الاختیار دانشگاه تبریز در آزمون عملی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی استان آذربایجان شرقی دراین‌ارتباط گفت: این آزمون عملی با حضور ۱۹۹۷ داوطلب به‌طور جداگانه برای دانشجویان دختر و پسر برگزار می‌شود که از این تعداد ۱۱۴۹ نفر داوطلب دختر و ۸۴۸ نفر داوطلب پسر هستند.

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز هدف از برگزاری این آزمون را سنجش وضعیت تندرستی و آمادگی جسمانی داوطلبان برای گزینش در رشته تربیت‌بدنی در دانشگاه‌ها اعلام کرد، در ادامه یادآور شد: آزمون پسران در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و دختران نیز در روزهای جمعه و شنبه برگزار می‌شود.

به گفته وی اندازه‌گیری قد و وزن، معاینه پزشکی و بدنی، آزمون عملی هفت‌خان شامل ۶ ایستگاه ورزشی بارفیکس، دریبل فوتسال، دراز و نشست، پرس، چابکی ۴ در ۹، پرتاب توپ مدیسنبال، دوی ۲۵۰ متر برای پسران و ۱۵۰ متر برای دختران ازجمله موارد این آزمون هست.

وی افزود: نتایج این آزمون به همراه نمره کتبی این داوطلبان در آزمون سراسری امسال اعلام خواهد شد.