کارگاه بین المللی سازی نشریات علمی در دانشگاه تبریز برگزار شد

کارگاه بین المللی سازی نشریات علمی در آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این کارگاه آموزشی با تدریس دکتر علیرضا نوروزی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران و مشاور بین المللی سازی نشریات معتبر، و با سخنرانی دکتر شیری،  معاون پژوهش و فناوری و دکتر رسول زوارقی، رئیس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز برگزار شد.
رئیس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: در کارگاه بین المللی سازی نشریات علمی در خصوص ابعاد، استانداردها، زیرساخت ها و باید و نباید های بین المللی سازی نشریات علمی از طریق نمایه سازی آن ها در نمایه های معتبر بین المللی بحث و گفتگو شد.
دکتر رسول زوارقی در ادامه با بیان اینکه این کارگاه آموزشی مخصوص مدیران مسئول، سردبیران، مدیران اجرایی و کارشناسان نشریات علمی دانشگاه بوده است، یادآور شد: مبحث مهم این کارگاه تاکید بر بین المللی سازی نشریات علمی به عنوان یکی از مصادیق بارز دیپلماسی علمی در سطح نشریات علمی دانشگاه تبریز بود.