قرار گرفتن یکی از نشریات علمی دانشگاه تبریز در زمره مجلات چارک سوم نمایه معتبر بین المللی JCR

نشریه علمی Computational methods for differential equation در اولین ارزیابی خود برای نمایه سازی در نمایه بین المللی JCR کلرویت انلیتیکس ضمن نمایه شدن در این نمایه معتبر بین المللی ضریب تاثیر  ۱.۱ دریافت کرده و در بین مجلات JCR حوزه موضوعی ریاضی کاربردی  در چارک سوم( Q3) قرار گرفت.
نشریه علمی Computational methods for differential equation به صاحب امتیازی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز و به  سردبیری دکتر مهرداد لکستانی و به مدیرمسیولی دکتر صداقت شهمراد در دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز منتشر می شود.
لازم به ذکر است که این نشریه سال گذشته نیز موفق به نمایه سازی در نمایه معتبر بین المللی اسکوپوس شده بود.
یادآور می شود: در حال حاضر 42 نشریه علمی و پژوهشی در حوزه های کشاورزی و دامپزشکی، علوم پایه، علوم انسانی و فنی و مهندسی در دانشگاه تبریز منتشر می شود.