برگزاری اردوی زیارتی زائر اولی‌های دانشگاه تبریز

دومین اردوی زیارتی زائر اولی‌های دانشگاه‌تبریز، به همت کانون‌های رئوف و کوثر مدیرت امور‌اجتماعی دانشگاه‌تبریز در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌تبریز، حجت الاسلام والمسلمین احمد حمیدی با اعلام این خبر گفت: توانمندسازی دانشجویان، ایجاد تعامل بین فردی، افزایش مشارکت و کار تیمی، بهره گیری از فضای معنوی حرم مطهر امام رضا(ع) و حضور در مراسم معنوی و روح بخش دعای عرفه، از جمله اهداف این اردو بود.

مدیر امور اجتماعی دانشگاه‌تبریز افزود: در طی این اردو، برنامه‌های مختلفی از قبیل دوره‌ی کارگاهی سواد رسانه‌ای و فضای سایبری، مسابقه عکاسی از حرم مطهر و حال و هوای زیارت و مسابقه متن ادبی در حرم مطهر برگزار شد.

به گفته وی،  این دوره با شرکت ۵۰ نفر از دانشجویان زائر‌اولی دانشگاه تبریز و  به مدت ۵ روز از ۴ تا ۹ تیرماه در مشهد مقدس برگزار شد.