مشارکت دانشگاه تبریز در برگزاری نهمین همایش بین المللی شمس و مولانا

مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه تبریز در برگزاری نهمین همایش بین المللی شمس و مولانا با موسسه تولیت شمس تبریزی و مفاخر شهرستان خوی همکاری می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده میان تولیت شمس تبریزی و مفاخر خوی با مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه تبریز، داوری علمی مقالات رسیده به دبیرخانه همایش با مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه تبریز است و بر همین اساس، مسئول مرکز زبان فارسی به عضویت کمیته علمی همایش در آمده است.
 همایش بین المللی شمس و مولانا یکی از مهمترین همایش های علمی سالهای اخیر در ایران است که سالانه جمعی از محققان و پژوهشگران حوزه تخصصی شمس و مولانا، در هفته اول مهر ماه در شهرستان خوی و در جوار  آرامگاه شمس تبریزی گردهم می آیند.
 نهمین دوره همایش، روزهای ششم و هفتم مهر ماه سال جاری از سوی موسسه تولیت شمس تبریزی و مفاخر خوی و با مشارکت جمعی از نهادهای علمی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران از جمله مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبان دانشگاه تبریز در شهرستان خوی برگزار می شود.