بازدید شهردار کلانشهر تبریز از اماکن ورزشی دانشگاه تبریز

شهردار کلانشهر تبریز به همراه مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری از اماکن ورزشی دانشگاه تبریز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این بازدید با حضور دکتر نصراله‌زاده رئیس دانشگاه تبریز، دکتر خدادادی مدیر تربیت بدنی دانشگاه تبریز، دکتر هوشیار شهردار کلانشهر تبریز و دکتر سهرابی مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز انجام شد.

در این بازدید که در راستای تعامل و همکاری دانشگاه با شهرداری و در جهت غنی‌‎سازی اوقات فراغت دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه تبریز صورت گرفت، شهردار تبریز از اماکن ورزشی خوابگاه شهداء، مجموعه‌ی استادیوم ورزشی و مجموعه‌ی ورزشی خوابگاه فجر دیدن کرد.

همچنین در حاشیه‌ی این بازدید، زمینه‌های همکاری گسترده بین دانشگاه تبریز شهرداری کلانشهر تبریز مطرح و پیش بینی لازم جهت عقد تفاهم‌نامه همکاری در زمینه‌های مختلف  با تأکید بر حوزه‌‌ی ورزش و تربیت بدنی در دستور کار قرار گرفت.