مسابقه عکاسی زیبایی های بهاری در دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰ کد : ۱۹۸۰۶ اخبار

مسابقه عکاسی با موضوع "زیبایی های بهاری دانشگاه تبریز" به همت مدیریت اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این مسابقه با هدف شناسایی استعدادهای عکاسی از بین دانشجویان مستعد، ایجاد شور و شوق عکاسی و رقابت در بین دانشجویان با حضور 182 اثر برگزار شد.
بر پایه همین گزارش، در این مسابقه که به همت کانون فیلم و عکس دانشجویی مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار شد، 182 اثر از 78 نفر دریافت شد که در مرحله نخست ۳۰ عکس و در مرحله نهایی ۱۰ عکس بعنوان آثار برتر انتخاب شدند که ۷ اثر قابل تقدیر و ۳ اثر بعنوان عکس های اول، دوم و سوم معرفی شدند.
شایان ذکر است: علی امیرذهنی، سیده اسماء محمدی فانید، سلوا علمی، سالار احمدمولود، مریم سلطان پور، فاطمه ایمانی گلهین، فاطمه بهروزآبادی، رها چیت ساز، سمیه محمدپور زارمی و سهیل امامعلی پور به عنوان برگزیدگان این مسابقه، تجلیل شدند.