انتصاب کارشناس روابط عمومی دانشگاه تبریز در شورای هنری مجموعه فرهنگی و هنری تربیت تبریز

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۸ کد : ۱۹۷۸۲ اخبار

طی حکمی از سوی سید محمد حسین بلاغی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، مهدی هادی کارشناس روابط عمومی دانشگاه تبریز به عنوان عضو شورای هنری مجموعه فرهنگی هنری تربیت تبریز (تئاتر شهر) منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مهدی هادی کارشناس روابط عمومی دانشگاه تبریز و یکی از فعالان عرصهٔ فرهنگ و هنر کشورمان است که تاکنون در بسیاری از جشنواره‌ها، همایش‌ها و... عناوین و افتخارات زیادی را کسب کرده است و بر همین اساس، طی حکمی از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، به همراه مهدی لزیری، علی فرزبود، احمدرضا بیضایی و محمد ملکی به عنوان اعضای جدید شورای هنری مجموعه فرهنگی و هنری تربیت تبریز انتخاب شده است.

لازم به ذکر است؛ از دیگر سوابق اجرایی، هنری و حرفه‌ای این کارمند دانشگاه تبریز؛ می‌توان به معاون کانون فرهنگی آستان قدس رضوی در استان آذربایجان شرقی، مسئول روابط عمومی هیئت ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی استان آذربایجان شرقی، عضو مجمع مشورتی نظام مسائل کشور، معاون اجرایی جامعه دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، مسئول کمیته رسانه قرارگاه جهادی شهید کسایی، مسئول رسانه گروه جهادی ققنوس آذربایجان، مدیر اجرایی گروه جهادی حاج عبدالله والی، قایم مقام جمعیت فرزندان انقلاب اسلامی استان آذربایجان شرقی، مسئول کمیته دانشگاهیان جمعیت فرزندان انقلاب اسلامی استان آذربایجان شرقی در انتخابات دوره سیزدهم ریاست جمهوری، مسئول روابط عمومی هیئت وزنه برداری استان آذربایجان شرقی، مدیر هنری کانون تبلیغاتی صبح، مدیر هنری شرکت تبلیغاتی آذرهنر، دبیر سرویس هنر ماهنامه آذران، رئیس انجمن علمی دانشجویان زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، مدیر هنری نشریه بین المللی ایپک یولو، عضو شورای مرکزی کمیته ادبیات پایداری حوزه هنری استان، دریافت جایزه دوم سالانه شعرگرافی استاد شهریار، برنده جایزه سوم بخش عکاسی پنجمین سوگواره اربعین دانشگاهیان، طراح گرافیک بیش از ۵۰ کتاب در حوزه دفاع مقدس (کتاب عکس سوسنگرد، فتج الفتوح و ...)، گردآوری، تدوین و طراح کتاب «بچه‌ها، ترافیک» (کتاب آموزش تخصصی ترافیک به کودکان)، گردآوری، تدوین و طراح کتاب «بچه‌های تبریز» (زندگی نامه سرداران شهید تبریزی دفاع مقدس برای کودکان)، طراحی گرافیک بیش از ۱۰۰۰ پوستر در حوزه‌های فرهنگی و صنعتی و ... اشاره کرد.