اجرای نمایش« در انتهای ماه» در دانشگاه تبریز

نمایش «درانتهای ماه» با موضوعیت آسیب‌های اجتماعی در تالار شهید شفایی به مدت ۴ روز به روی صحنه رفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، نمایش «در انتهای ماه» نگاهی به دنیای اعتیاد از منظر آسیب‌شناسی، پیامدها و عوارض ناشی از آن است که به همت کانون تئاتر دانشجویی مدیریت امور اجتماعی دانشگاه و به نویسندگی و کارگردانی مجید عباسعلی پور به روی صحنه رفت.

بر پایه همین گزارش، تئاتر، ازجمله هنرهایی است که با استفاده از ارتباط مؤثر، می‌توان ذهن و تخیل مخاطب را تحت تأثیر قرار داد و در همین راستا، این نمایش برای آشنایی دانشجویان با آثارجبران ناپذیر مصرف مواد مخدر به‌ویژه صنعتی و سنتی و آگاهی دهی نسبت به عواقب استفاده از مواد مخدر مؤثر است.

حضور همکاران ستاد مبارزه با مواد مخدر استانداری و پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، همچنین استقبال دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه تبریز از نکات حائز اهمیت این نمایش ۴ روزه بود.