تجلیل از دانشجویان مقام آور دانشگاه تبریز در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور

در مراسمی از دانشجویان مقام آور دانشگاه تبریز در سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کل کشور تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در مراسمی از دانشجویان دانشگاه تبریز که در سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کل کشور موفق به کسب 3 مقام اول، یک مقام دوم و دو رتبه شایسته تقدیر شده بودند و دیگر دانشجویان صعود کننده به مرحله سراسری و کارشناس فعالیت های دینی و قرآنی با حضور دکتر صفر نصراله‌زاده، رییس دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد انوری، رئیس استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی، حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده، معاون فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مدیران تجلیل بعمل آمد.

لازم به ذکر است؛ در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شده بود، از بین 17 دانشجوی صعود کننده از دانشگاه تبریز به مرحله سراسری، زینب فلاحی در رشته عکاسی، امیرمحمد قاسمی در رشته مداحی و  حسن جعفری در رشته نقد کتاب موفق به کسب مقام اول و همچنین مهدیه یاری در رشته شعر و ادب موفق به کسب مقام دوم و دانشجویان فاطمه اسلامی در رشته داستان نویسی و  فرشته علیزاده در رشته تولید نرم افزار و اپلیکیشن قرآنی موفق به کسب مقام شایسته تقدیر شده بودند.

همچنین در سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کل کشور، از سمیه قاسم زاده، کارشناس فعالیت های دینی و قرآنی دانشگاه تبریز، به عنوان کارشناس موثر در بهبود روند برگزاری مسابقات نیز تجلیل به عمل آمده بود.

همین گزارش حاکی است؛ در این دوره از جشنواره همچنین دانشگاه تبریز موفق به کسب مقام سوم در میزان مشارکت دانشجویان شد.

سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های کشور، با مشارکت 400 دانشجو از بیش از 100 دانشگاه و مرکز آموزش عالی کشور، در ۹ رشته و ۴۰ گرایش اصلی از 16 تا 19 اردیبهشت ماه سال جاری، به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.