انتصاب استاد دانشگاه تبریز به‌عنوان مدیر کلینیک کسب‌وکار استان

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۷:۱۳ کد : ۱۹۷۴۶ اخبار

طی حکمی از سوی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی؛ دکتر پرویز محمد زاده، استاد دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز به‌عنوان عضو هیات امناء و مدیر کلینیک کسب‌وکار استان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر پرویز محمد زاده، استاد گروه توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی دانشگاه تبریز است.

برپایه همین گزارش، ازجمله سوابق اجرایی و علمی این عضو هیات علمی دانشگاه می‌توان به مدیر کلینیک صنعت و جامعه دانشگاه تبریز، از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵، معاون توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان آذربایجان‌شرقی، از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰، مشاور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی، تبریز، ۱۳۹۲ -۱۳۹۶، عضو شورای فناوری مرکز رشد دانشگاه تبریز از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۵، مشاور اقتصادی مرکز رشد دانشگاه تبریز از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۴، عضو کمیته کارآفرینی دانشگاه تبریز از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵، عضو مرکز رشد دانشگاه صنعتی سهند از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶، تألیف ۷ کتاب تخصصی، انتشار و چاپ ۸۰ مقاله علمی پژوهشی فارسی،۱۰ مقاله علمی پژوهشی انگلیسی، ارائه ۴۵ مقاله در همایش ملی و بین‌المللی، مجری ۲۰ طرح پژوهشی در سطح ملی و استانی، انتخاب پژوهشگر نمونه دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه تبریز در سال ۱۳۹۰، انتخاب دانشجوی نمونه دکتری، سال ۱۳۸۲-۱۳۸۳ دانشکده اقتصاد، دانشگاه علامه طباطبایی، فارغ‌التحصیل رتبه اول دکتری، ۱۳۸۶، تهران، دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و ... اشاره کرد.