تقدیر از خانم قاسم زاده به عنوان کارشناس موثر در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور

در سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کل کشور از سمیه قاسم‌زاده، کارشناس فعالیت‌های دینی و قرآنی دانشگاه تبریز، به‌عنوان کارشناس مؤثر در بهبود روند برگزاری این جشنواره، با اهدای لوح سپاس، تقدیر به‌عمل‌آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این لوح تقدیر از طرف دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان به این فعال حوزه قرآنی و فرهنگی اعطاشده است.

در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد، از بین ۱۷ دانشجوی صعودکننده از دانشگاه تبریز به مرحلهٔ سراسری، ۶ نفر از دانشجویان این دانشگاه موفق به کسب مقام (۳ مقام اول، یک مقام دوم و دو رتبه شایسته تقدیر) شدند.

لازم به ذکر است، در این دوره از جشنواره همچنین دانشگاه تبریز موفق به کسب مقام سوم در میزان مشارکت دانشجویان شد.

همین گزارش حاکی است؛ سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور، با مشارکت ۴۰۰ دانشجو از بیش از ۱۰۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی کشور، در نه رشته و چهل گرایش اصلی از ۱۶ تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه سال جاری، به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.